specjalista Łuków, pracownik biurowy Łuków
- Planowanie jadłospisów dekadowych dla poszczególnych diet w oparciu o normy żywieniowe
- Wprowadzanie modyfikacji do jadłospisów lub nowych koncepcji posiłków
- Sporządzanie zbiorowego zapotrzebowania na artykuły żywnościowe na podstawie jadłospisów i składanie zamówień na surowce
- Prowadzenie i zarządzanie gospodarką magazynową
- Prowadzenie dokumentacji HACCP, GHP, GMP
- Aktywne poszerzanie bazy odbiorców
Wymagania
Wykształcenie kierunkowe (dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)
Min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
Praktyczna wiedza z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków) - doświadczenie w układaniu jadłospisów
Znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ GHP, GMP
Mile widziana znajomość programów do obsługi żywienia zbiorowego typu S4H, Masterszef lub Mapi Jadłospis
Biegła znajomość obsługi komputera, w tym dobra znajomość programu Excel
Umiejętność budowania i utrzymywania relacji z klientem, komunikatywność
Zdolność analitycznego myślenia i doskonała organizacja własnej pracy
Dokładność, systematyczność i odpowiedzialność
Oferujemy
Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat
Pracę pełną wyzwań oraz możliwość wykazania się inicjatywą
Możliwość rozwoju zawodowego
Pracę w doświadczonym i młodym zespole
Pakiet medyczny
Atrakcyjne wynagrodzenie
Klauzule informacyjne
Aplikuj