kuchnia Łuków, szef kuchni Łuków, manager Łuków
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru i kontroli, ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw, nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych oraz ekspedycji potraw, kontrolowanie podległego personelu kuchni, kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Wymagania
doświadczenia na w/w stanowisku - minimum 2 lata
dyspozycyjność, odpowiedzialność i umiejętność zarządzania personelem
umiejętność zarządzania produktami
miłym atutem będą takie cechy jak: elastyczność, poczucie estetyki
kreatywność i chęci doskonalenia się , zaangażowanie
umiejętność podejmowania decyzji w sytuacjach stresowych
dokonywanie sezonowych zmian w karcie menu
opracowywanie receptur , szkolenie pracowników przy wdrażaniu nowych potraw
Oferujemy
umowę o pracę
możliwość wdrażania własnych pomysłów
atrakcyjne wynagrodzenie
terminowo wypłacana pensja
Klauzule informacyjne
Aplikuj