kucharz Łuków, kucharka Łuków, szef kuchni Łuków
Zatrudnimy 1 lub 2 osoby do przygotowywania dań gorących, zup, surówek, sałatek, przekąsek, mięs na zimno, deserów, ciast. Wymagana samodzielność w przyrządzaniu potraw, kreatywność i chęć wdrażania nowości, umiejętność dekorowania potraw, dobra organizacja estetycznego wydawania dań, zarządzanie zespołem kuchennym i kelnerskim. Szczegółowy podział zadań ustalamy w zależności od możliwości zatrudnionych osób. Praca głównie od piątku do niedzieli, ale możliwa także w inne dni tygodnia.
Wymagania
Wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w przygotowywaniu przyjęć dla powyżej 100 osób, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, komunikatywność i umiejętność współpracy z zespołem
Oferujemy
Forma zatrudnienia do uzgodnienia z pracownikiem. Wynagrodzenie ustalamy indywidualnie, adekwatnie do umiejętności, solidności i zaangażowania w pracę.
Klauzule informacyjne
Aplikuj